Met de standaard meetcode wordt informatie over herkende bedrijven op uw website vastgelegd. Natuurlijk alleen van pagina’s waar de meetcode op staat.

Als een bezoeker op een link klikt die een PDF download, wordt dit niet vastgelegd.

Met de onderstaande geavanceerde meetcode wordt in de bezoekhistorie van een bedrijf vastgelegd wanneer er een PDF is gedownload. Wanneer een bezoeker een PDF download, wordt dat getoond als een extra regel in de bezoekhistorie. Te zien is de URL waar de bezoeker op terecht kwam na de klik. Meestal kun je hier de naam van de PDF van afleiden.

Je kunt hier ook op triggeren.

Voorbeeld

Op je website staan documenten in PDF-formaat die gedownload kunnen worden. Als een bezoeker op de link klikt (kan ook een afbeelding met link zijn) zal dat als een soort pageview vastgelegd worden, maar van een ander type gebeurtenis (event). Zo kunt je zien hoe vaak en door welk bedrijf een PDF gedownload wordt.

Aangepast meetcode

Om deze meetcode te gebruiken:

  • kopieer je de onderstaande code
  • vult het account ID in (in plaats van XXXX). Het account ID staat rechts boven in het scherm wanneer je bent ingelogd in de licentie.
  • De code zet je, in plaats van de standaard meetcode, op elke te meten pagina. Dit kan niet met de SalesFeed plugin!

Bekijk hier hoe de meetcode te plaatsen.

Er zijn meer geavanceerde meetcodes; lees er hier meer over.

Wilt u een combinatie van twee of drie van deze functies? Of andere functionaliteiten/vastleggingen? Dat kan. Neem contact met ons op.