Met de standaard meetcode wordt informatie over herkende bedrijven op uw website vastgelegd. Natuurlijk alleen van pagina’s waar de meetcode op staat.

Als je een ‘one-pager’ hebt, een website waarbij alle content op dezelfde pagina staat, registreert SalesFeed standaard alleen de ‘echte’ pageview.

Met de onderstaande geavanceerde meetcode is het mogelijk om tevens ‘virtuele’ pageviews te registreren. Dit werkt voor zowel ‘anchor’-links alsook voor moderne routing-mechanismes (bijv. React router)

Voorbeeld

Op uw website staat diverse content op één lange pagina die kan worden bekeken door naar beneden te scrollen of door klik op een navigatie-onderdeel waarbij er automatisch naar dat onderdeel wordt gegaan. Deze ‘onderdelen’ worden door ‘anchors’ gedefinieerd en met de aangepaste meetcode kan SalesFeed meten welke onderdelen er gelezen worden. De pagina wordt geladen als pageview; daarna wordt iedere verandering van de anchor getoond.

 

Aangepast meetcode

Om deze meetcode te gebruiken:

  • kopieer je de onderstaande code
  • vul het account ID in (in plaats van XXXX). Het account ID staat rechts boven in het scherm wanneer je bent ingelogd in de licentie.
  • De code zet je, in plaats van de standaard meetcode, op elke te meten pagina. Dit kan niet met de SalesFeed plugin!

Er zijn meer geavanceerde meetcodes; lees er hier meer over.

Wil je een combinatie van twee of drie van deze functies? Of hele andere functionaliteiten/vastleggingen? Neem contact met ons op.