Met de standaard meetcode wordt informatie over herkende bedrijven op de website vastgelegd. Natuurlijk alleen van pagina’s waar de meetcode op staat.

Als je een ‘one-pager’ hebt, een website waarbij alle content op dezelfde pagina staat, registreert SalesFeed standaard alleen de ‘echte’ pageview.

Met een geavanceerde meetcode is het mogelijk om tevens ‘virtuele’ pageviews te registreren. Dit werkt voor zowel ‘anchor’-links alsook voor moderne routing-mechanismes (bijv. React router)

Voorbeeld

Op de website staat diverse content op één lange pagina die kan worden bekeken door naar beneden te scrollen of door klik op een navigatie-onderdeel waarbij er automatisch naar dat onderdeel wordt gegaan. Deze ‘onderdelen’ worden door ‘anchors’ gedefinieerd en met de aangepaste meetcode kan SalesFeed meten welke onderdelen er gelezen worden. De pagina wordt geladen als pageview; daarna wordt iedere verandering van de anchor getoond.

 

Aangepast meetcode

Heb je interesse in deze geavanceerde meetcode? Of wil je een combinatie van twee of drie van deze functies? Neem dan contact met ons op via info@salesfeed.com. Of vul het contactformulier in.

Er zijn meer geavanceerde meetcodes; lees er hier meer over.