Met de Content Grouping module kunt u uw website laten reageren op de mindset van uw bezoekers. Ook kunt u preciezer verkoopsignalen destilleren. Tijdsbesparing in opvolging dus.

Content Grouping levert geavanceerde uitbreidingen op de mogelijkheden van de huidige Trigger module. Voor zover wij weten is er geen andere aanbieder van de geboden functionaliteiten, niet in Nederland, niet buiten Nederland.

Waarom hebben wij Content Grouping ontwikkeld?
Wij komen regelmatig in de praktijk situaties tegen waarin je extra mogelijkheden zou willen, uit hoofde van inzicht (BI), leadgeneration (tijd besparen in de opvolging) en conversie optimalisatie. Google biedt ook enige content grouping, maar deze is niet geschikt voor complexe afvragingen.

Toepassingsmogelijkheden
Content Grouping heeft veel toepassingsmogelijkheden voor B2B organisaties.

Heeft uw website veel verkeer? Levert uw bedrijf meerdere diensten of producten? Richt u zich op meerdere doelgroepen? Dan mag u toegevoegde waarde verwachten. Bijvoorbeeld:

  • scherper leads te identificeren
  • Liquid Content preciezer aan te sturen
  • andere bannersets binnen Google Adwords aan te sturen

Webshops kunnen bijvoorbeeld meten of bezoekers aan een assortimentsgroep aandacht geven. Binnen bereik komen dan bevragingen zoals “klant leest binnen productgroep X” (waaruit ze wellicht nog niet hebben besteld). Afhankelijk van de opbouw van een url kon dit al met de trigger module. Echter, u kunt nu ook engagement betrekken in de trigger. “iemand leest meer dan x pagina’s binnen de productgroep. En het werkt nu ook wanneer een url niet semantisch is opgebouwd.

Op gebied van Business Intelligence zijn er geavanceerde toepassingen mogelijk, zowel rondom herkende bedrijven, als niet herkende bedrijven, als bezoekers. Lezen bezoekers uit branche X eigenlijk wel content over dienst Y?

De introductiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst gaat u zien hoe de nieuwe module gebruikt kan worden.
Welke expressies zijn mogelijk? Wat zijn de mogelijkheden van de expressies?

Ook kunt u van gedachten wisselen hoe u de module zou kunnen gebruiken.

Neem vooral contact op indien u wilt nagaan of deze bijeenkomst interessant voor u is.

Wanneer u wilt deelnemen, vraag dan ook om de module te activeren binnen uw licentie.

 


Locatie

Hilversum

Organisator

SalesFeed Nederland