“Concreet” leert van, en reageert op interessante bezoekers

Concreet Concept & Creaties B.V. is een klein ontwerpbureau in Amersfoort, dat vooral veel voor zorginstellingen en overheidsklanten doet. Martijn Hassink is erg te spreken over de software van SalesFeed en vertelt ons wat hij er precies mee doet.

Bedrijfswebsite

Hoe is het contact met SalesFeed ontstaan?
Wij werken veel samen met NextBuzz, een marketingbureau in Amersfoort. Zij maakten mij attent op SalesFeed. Ik kende toevallig Frans Cox die er werkt, dus toen was de link vrij snel gelegd. We hebben SalesFeed op onze eigen website toegepast om te kijken hoe het werkt. Het is een interessante tool.
Eens in de week kijken we wie er op de website is geweest. Zo proberen we in te schatten wat er in de lucht hangt. Dan zie je bijvoorbeeld dat een organisatie meerdere keren op onze site komt en vervolgens belt. Je bent dan inhoudelijk voorbereid. Soms bellen we zelf, bijvoorbeeld als het een interessante connectie lijkt. Ik kijk dan op LinkedIn wie er verbinding met het bedrijf heeft en zo probeer ik dan een connectie te maken.

Gebruiken jullie SalesFeed verder nog?
We zijn na een tijdje de software ook aan onze klanten gaan aanbieden. Het is natuurlijk goed om hen te laten zien wat er mede door ons werk op hun website gebeurt. Ik ben erg enthousiast over SalesFeed en ik vind het leuk om de mogelijkheden aan relaties te tonen.

We vinden het vooral interessant om te bekijken wat er allemaal gebeurt op onze site.

Heb je tips voor mensen die voor het eerst met SalesFeed werken?
Bekijk regelmatig wie er langs is geweest op je site. Houd dan ook altijd meteen in de gaten hoe lang iemand er is geweest. Als dat maar een paar seconden zijn geweest, is het eigenlijk niet zo interessant en hoef je er ook niet veel mee te doen. Ik heb begrepen dat je hierop ook automatisch kunt rapporteren, maar wij vinden het eigenlijk heel leuk om steeds te kijken hoe bedrijven onze website gebruiken.

Hoe is de samenwerking met SalesFeed?
Heel goed! Het bedrijf is toegankelijk. De mensen van SalesFeed zijn gemakkelijk bereikbaar en nemen zelf ook initiatief. Ik vind het een prettige samenwerking.

Wij vinden het eigenlijk heel leuk om steeds te kijken hoe bedrijven onze website gebruiken.