Start vandaag met het vullen van je salesfunnel en laat je direct ondersteunen

Met SalesFeed kun je iedere dag commerciële kansen herkennen op je website. Als ze niet geschikt zijn om nu op te volgen, dan bouw je kansen op voor als de tijd rijp is. Fris je inzicht op. Vul je funnel of begin met lead nurturing.

Vul je funnel – fixed price pakket

SalesFeed heeft een fixed price pakket uitgewerkt, waarvan wij denken dat het je goed en laagdrempelig zal helpen met het vinden van commerciële kansen in het verkeer op je website:

  • 3 maanden licentie of zoveel langer als nodig*
  • Begeleiding bij het activeren van een licentie
  • Begeleiding bij het gebruik van de licentie

*In de loop van deze periode zullen wij contact houden en in goed overleg een voorstel uitwerken voor een passend vervolg.

Investering

De investering voor dit pakket inclusief de SalesFeed-licentie bedraagt eenmalig € 300,- exclusief BTW, voor de hele periode. Fixed price dus!

Dit is hoe we je gaan helpen

Een video call, vooraf aan de start

Om je goed te laten starten, plannen we een video call.

  • Om kennis te maken, je marketing situatie door te nemen.
  • Om je op weg te helpen met het activeren van je licentie. Het technische deel van het activeren kost een website beheerder minder dan een kwartier.
  • Met SalesFeed voldoe je aan de AVG. Desgewenst nemen we je vragen door over cookie consent en privacy verklaring.

Direct na het activeren, worden organisaties herkend die je website bezoeken. Real time dus. We plannen daarom snel na het eerste contact een tweede video call in.

Een tweede video call, op basis van het verkeer op je eigen website

Na ongeveer een week houden we de tweede video call:

  1. We nemen de meest gebruikte schermen met je door. Je ziet zo aan de hand van bedrijven die op jouw website zijn herkend, welke uitgebreide informatie je over hen krijgt. Ook zie je hun leesgedrag.
  2. Wij laten zien hoe je belangrijk verkeer kunt filteren en een rapport kunt maken van de beste leads uit jouw webverkeer. Leads die je meteen kunt opvolgen en leads waarmee je jouw salesfunnel voor de komende periode vult.
  3. Op basis van het verkeer kunnen we aangeven in welke tariefstaffel het verkeer op je website valt. Zo weet je waar je aan toe bent, als je na afloop van de periode door wilt gaan met het gebruik van SalesFeed. Tenzij je anders kiest, eindigt de licentie na afloop van de pakketperiode.
  4. Op basis van je branche en marketing situatie, zullen wij desgewenst ook met je bespreken hoe je de leads zou kunnen opvolgen.

Als je veel verkeer hebt of onderscheid wilt maken in doelgroepen, kun je SalesFeed inrichten om meer inzicht te krijgen of tijd te besparen bij het signaleren van goede leads. Zo’n inrichting van je licentie valt buiten de scope van het pakket. Wij kunnen je daarbij begeleiden met aanvullende ondersteuning.

Voorbereiding

Je hebt geen voorkennis nodig om met deze dienst te starten. Het is voldoende om SalesFeed te koppelen aan je website. Vraag dit pakket daarom vandaag nog aan en begin met het verzamelen van saleskansen.

Tip: Als je het pakket start, mag je gebruik maken van een extra gratis online sessie. Waarin toepassingen worden doorgenomen voor extra rendement uit Google Ads, LinkedIn account based campagnes en door website personalisatie. Zo doe je inspiratie op om straks nog meer rendement te halen uit je webtraffic en je SalesFeed licentie.


Meer informatie

Maartje Huigen

Marketing en Communicatie
035-2031042